Morakniv Eldris Survival EDT

Många av dom som läser min blogg har garanterat en Morakniv Eldris i sin samling. Många trivs med dessa små och händiga knivar, medan andra önskade lite mer från dom. Jag tillhör dom senare. För att råda bot på min leda runt denna lilla men samtidigt lite tråkiga kniv så provade jag göra en hållare för eldstål på kniven, samtidigt som den är högst modulär och går att modifiera lite hur man vill, i sann Morakniv anda.

Detta är bara en ”prototyp” men tanken är att den ska gå att tillverka för några få kronor och kräver egentligen bara två skruvar och en bit läder. Jag får mina nya läderverktyg strax och då kommer jag påbörja min tillverkning av läderslidor och extra tillbehör till bland annat Moraknivar, vi får se hur det går. Jag lägger upp lite bilder på denna prototyp tills vidare. Ni förstår säkert designen, som är väldigt enkel. Om den visar sig vara bra så kanske jag lägger upp en ”how-to” video för dom som är intresserade av att göra sin egen.

Ha en trevlig dag så hörs vi snart igen.