man wearing green full zip snow jacket

Snön faller och det är sommar…

När man tittar ut genom fönstret, den 1/6 2023, så inser man snabbt att det snöar i Jokkmokk. Inte direkt den trevligaste förutsättningen för att åka elscooter med andra ord. =)

Det är dock dags för mig att börja diskutera andra saker än elscooters. Jag känner att naturen kallar och att det är dags att börja ladda upp mina interna batterier. Redan i helgen så ska jag packa min väska och ge mig av ut i skogen för att ägna mig åt Bushcraft och camping, det måste jag göra.

Detta betyder förstås att än en gång kommer innehållet på bloggen att gå över till natur, outdoor och Bushcrafting, med alla saker som det innebär. Knivar, yxor, sågar och annat roligt ska putsas upp och packas. =)

Ha en riktigt bra dag så hörs vi snart igen.