”Ska vi byta knivar?”

En intressant läsarfråga ramlade in för några dagar sedan. Jag har faktiskt inte kommit på vad jag ska svara före idag. Kontentan är att jag har knivar som någon annan är intresserad av, dessa vill byta knivar med mig och har lämnat en lista på knivar dom äger.

Konceptet är väldigt simpelt i sig, men jag har samtidigt problem med att köpa begagnade knivar. Oron över att få piratkopior och annat otäckt finns ju alltid i bakhuvudet. Om det är knivar i gott skick och är äkta så finns det ändå ett visst intresse från min sida. Det är ju faktiskt ett billigare sätt för mig att testa ännu mer knivar, kanske även att få tag i knivar som annars kan vara svåra att hitta.

Så. Jag kastar ut en fråga om det är någon annan som vill byta knivar? Kanske är det bara en som kan tänka sig detta, vilket gör att jag inte kommer att fundera mer på detta. Men om det finns dom som sitter och tittar på knivarna i min Digitala Loppis, eller som jag skriver om och tänker ”den skulle jag vilja ha” och samtidigt har knivar som dom inte vill ha… Tja, då är det ju bara att höra av sig så kan vi prata ihop oss.

Ha en trevlig dag så hörs vi snart igen.