Samsung Galaxy Note 8: Efter en vecka

Eftersom jag är skeptisk till Samsungs telefoner så kommer jag att ”återkoppla” vid flertalet tillfällen via dessa inlägg. Detta är för att uppdatera dig om eventuella problem som uppstått eller andra reflektioner jag gjort under tidens gång.

Dålig Batteritid
Nu har jag hunnit med att ladda min Note 8 några gånger och telefonen har börjat ”lugna ned sig”. Jag kan nu klara mig 1½ dag istället för dom 8 timmar jag hade dag 1. Det är alltid roligt att se att man hade rätt i något. Nu känns inte batteritiden som ett stort problem längre.

Ljudkvalité och utnivåer
Ett av mina största problem med Galaxy S8+ var att hörlursutgångens nivå var för låg när jag kopplade in den i min bils AUX ingång. En av mina farhågor var att Note 8 skulle vara exakt likadan, eftersom alla säger att det är ”samma ljud” i bägge telefonerna. Jag kan dock rapportera att min Note 8 har betydligt högre utnivå via hörlursuttaget och således är det inga problem längre.

I övrigt
Jag kan gladeligen rapportera att ingenting ännu har dykt upp på problemfronten. Jag hoppas innerligt att det inte blir något gorm med telefonen, nu när jag sålt min P10 Plus och har väldigt dåligt med alternativ om det skulle dyka upp en deal-breaker.

 

Ha en trevlig kväll.

 

Kommentarer är avslagna

oktober 2023
M T O T F L S
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  
Digital Loppis
Prenumerera på bloggen via e-post

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.