Samsung Galaxy Note 8 – Dag 1

Då sitter man här, på releasedagen. Jag hade förbeställt min telefon via Media Markt, eftersom jag tidigare haft med dessa att göra vid förbeställningar. Döm av min (inte egentliga) förvåning när varken paket eller någon information sök upp.

När jag suttit och retat upp mig tillräckligt för att avbeställa telefonen och helt enkelt gå in på en butik och hämta en, så får jag ett mail från Media Markt.

”Hej Urban. Vi kontaktar dig med anledning av din Samsung Galaxy Note8. 

Vår speditör som skulle leverera ut produkten till dig som planerat på lanseringsdagen har drabbats av stora problem med in och utleveranser från postterminalen vilket innebär att din order ännu inte har skickats ut till dig.

Denna försening ligger utanför vår kontroll och vår förhoppning är att du ska ha telefonen hos dig redan i början av nästa vecka. Ett mejl med spårningslänk kommer att skickas ut så fort din order har blivit hämtad av speditören från vårt lager.

Vi ber så hemskt mycket om ursäkt för detta och hoppas på din förståelse.
Vi önskar dig en trevlig helg!”

Konstigt nog så lugnade jag ned mig nästan omgående. Jag har ju inte något emot att vänta tills efter helgen, jag har ändå väldigt mycket att göra just denna helg.

Så. Dagen som jag trodde skulle vara ”den” (eller ”IT” i populärare benämning) visade sig vara ännu en miss och ytterligare väntan, men till skillnad från hur jag vanligen brukar reagera så förstod jag att något sånt här skulle hända.

Det är helt enkelt omen från högre makt, som visar mig hur fel det är att köpa en Samsung telefon igen. När den kommer är den garanterat trasig eller så försvinner den i posten helt enkelt.

Vi får se hur det går. =)

Ha en trevlig fredagskväll och mys på med nära och kära nu, så hörs vi strax igen.