Radio Sitcoms och Sketcher

En av mina dolda nöjen är att lyssna på Engelska radio sitcoms och sketcher när jag pendlar eller vill slappna av. Detta har varit en lösning i och med att jag får svårt att hänga med i handlingen i längre böcker dom korta stunder jag har att fördriva min tid på.

Genom att lyssna på just sitcoms och sketcher så får jag min dagliga dos av humor, samtidigt som jag kan köra bil och annat som kräver syn och uppmärksamhet.

Om du inte har provat att lyssna på denna gamla men effektiva form av humor-media så har jag lösningen för dig. Jag har nämligen lagt upp en sida med både mjukvaran som behövs och länkar till alla mina favorit-shower som du kan ladda ned, helt gratis och utan begränsningar.

Ta en titt här om du tycker det låter intressant.

Ha en bra dag.

Notera att detta inlägg är 2 år gammalt. Tänk på att 2 år är en lång tid och att saker och åsikter kan och troligen har ändrats sedan dess. Använd gärna sök funktionen för att hitta nyare inlägg med samma ämne.

Tags:

Comments are closed

juni 2023
M T O T F L S
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  
Produkter
Prenumerera på bloggen via e-post

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.