Problem på Widforss?

En butik som alltid är trevlig att titta in i är Widforss. Bättre priser är svårt att hitta, så är det bara. Dock verkar det vara något problem med deras hemsida, då jag dom senaste dagarna inte kunnat söka efter eller se knivar och yxor. Igår lyckades jag ta mig in på butiken genom att använda en direktlänk från Google, samt sätta en kniv i kassan. Idag så ligger kniver kvar där, men det går inte att klicka på länken till produkten. Då får man bara ett felmeddelande.

Jag har varit i kontakt med Widforss för flera dagar sedan och även idag, men har ännu inte fått någon respons om det är ett känt problem, eller om det är något som dom missat. Det är ju rätt så allvarligt om shoppen gör att kunder inte kan handla eller hitta saker, förstås. =)

Om du har möjlighet, titta in på Widforss.se och sök efter en kniv, typ ”Benchmade Bugout” (den vet jag att dom har). Hittar du någonting? Får du bara upp att ingen produkt hittas?

Kommentera gärna här nedan så får jag veta om det bara är jag, eller om det är deras shop som spökar. =)

P.S jag har testat med tre olika datorer, en surfplatta och en mobiltelefon… Ingen enhet hittar någon kniv på Widforss. ?