Problem med kommentarer

Jag har fått in flera mail som tyder på att det är något lurt med kommentars-funktionen på hemsidan. Vad det är som hänt vet jag inte direkt, men för att undvika vidare problem så stänger jag ned möjligheten att kommentera direkt på hemsidan tills vidare.

Använd mail@urbanfjellstrom.se eller formulären ni hittar på hemsidan istället.

Jag ska undersöka vad problemet är så fort jag får lite tid över. =)

Ha en bra dag.

*UPPDATERING*
Jag har stängt av kommentering på dom senaste inläggen. Det går fortfarande att kommentera på äldre inlägg, men då det är bekymmer med att dom verkar försvinna och/eller inte visas för mig så rekommenderar jag mail som främsta kommunikation just nu. =)

Notera att detta inlägg är 3 år gammalt. Tänk på att 3 år är en lång tid och att saker och åsikter kan och troligen har ändrats sedan dess. Använd gärna sök funktionen för att hitta nyare inlägg med samma ämne.

Categories:

Tags:

Comments are closed

mars 2023
M T O T F L S
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Produkter
Prenumerera på bloggen via e-post

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.