Nyheter på ITPiraten.se

Från och med 2011-06-13 krävs att du är registrerad och inloggad för att kunna kommentera på ITPiraten.se. Registreringen är helt gratis, väldigt enkel och väldigt snabb. Det tar bara 10 sekunder.

Anledningen att medlemskap krävs för det mesta är att jag håller på att bygga ut funktionaliteten på hemsidan. Bland annat har ”Nedladdningar” dykt upp. Detta är en funktion som många har efterfrågat, så jag gav till slut med mig och fixade detta.

Under denna nya sektion på ITPiraten.se så hittar du bland annat bakgrunder för mobiltelefoner, ringsignaler, applikationer och annat roligt. Den är just nu under expansion och kommer inom kort vara full med rolig- och nyttigheter.

Medlemskapet medför att jag lättare har kontroll på vem som gör vad, istället för att i blindo försöka analysera vad okända besökare håller på med.

Som medlem får du, eller kommer du att få, följade fördelar:

  • Tillgång till innehåll reserverat för enbart medlemmar.
  • Tillgång till inlägg som innehåller information som inte är menad för allmänheten.
  • Tillgång till nedladdningar.
  • Möjlighet att bli uppdaterad till medarbetare/VIP inom ITPiraten.se och ITP Networks. Samt därigenom få tillgång till ytterligare fördelar.
  • Vara med i utlottningar och tävlingar som ITPiraten.se anordnar.
  • Möjlighet att få vara med och skriva dina egna inlägg på ITPiraten.se.

Observera att fler funktioner och tjänster kommer att dyka upp på ITPiraten.se inom kort. Just nu håller jag på att utvärdera olika tips som har ramlat in.

Ha en bra dag.