Ny QSP kniv på ingång!

Nu är det strax dags för ännu en ny kniv att bli testad på hemsidan. Som titeln antyder så är det en QSP kniv, men inte vilken som helst. Denna gång är det QSP Bison som ska testas. Det är dock lång leveranstid och jag har inget direkt datum när den kommer. Vi får helt enkelt ge oss till tåls. ?

Vad är det då som är speciellt med QSP Bison? Det mest anmärkningsvärda är att det rör sig om en fast-blads-kniv, inte en fällkniv. QSP är ju synonyma med fällknivar, i alla fall enligt min erfarenhet. Att få testa en av deras outdoor/Bushcraft kniv är väldigt spännande, men jag har samtidigt höga förväntningar.

Lite snabba fakta är 342 gram vikt med slida, 201 gram utan slida. Tillverkad i D2 stål. Levereras med ambidexteriös slida.

Jag återkommer med mer detaljer när jag fått kniven i min ägo. ?

Ha en riktigt trevlig dag så hörs vi snart igen.