Ännu en ny kniv!

Nyheterna från QSP låter sig inte vänta och ännu en kniv är på testbänken. Denna gång är det QSP Hawk som inväntar sin dom. Det blir väldigt spännande att testa ännu en QSP fällkniv, då min favorit är deras Penguin modell. Kan dom göra det igen? Är det QSP som gäller när man är på jakt efter en prisvärd fällkniv? Detta är saker som jag siktar på att besvara.

Ett 83 mm långt drop-point blad i Sandvik 14C28N med satin behandling. Kullagrad upphängning, liner-lock, deep-carry clip, grön micarta, flipper och tumknopp. Allt detta för runt 800 kr, samtidigt som jag fastnat för designen. På gränsen till taktisk, men ändå verkar den vara riktigt bra för att skära med och smidig i fickan.

Just nu är det mycket på gång, men jag ska ändå försöka få ut en preliminär test för dom som väntar på att få göra slag i saken och köpa denna kniv. Om du inte kan vänta så rekommenderar jag Slims.se, som fått in några av dessa modeller. Dessutom har Slims många trevliga QSP Penguins, om du inte redan äger en sådan. Du vet väl att det är obligatoriskt att ha minst en i sin samling, eller hur? ?

Ha en riktigt bra dag.