Ny logga…

Satt och mixtrade lite med en ny logga. Detta är samma logga som jag etsat in i min renoverade slägghammare. Tanken är att den ska bokstavera UF, som mitt namn, men även att den ska se ut som en fjällbjörk. Det är alltså med avsikt som den ser lite ”knotig” ut på släggan, men jag tyckte att den skulle få bli lite mer ”smooth” på loggan, så att den ser lite mer prydlig ut.

Hur som helst blev den den nya komponenten i min logga och kommer att förbli det tills jag känner för att ändra på den igen, vilket säkert kan bli snart igen.

Ha en trevlig dag så hörs vi snart igen.

Notera att detta inlägg är 5 månader gammalt. Tänk på att 5 månader är en lång tid och att saker och åsikter kan och troligen har ändrats sedan dess. Använd gärna sök funktionen för att hitta senare inlägg med samma ämne.

Categories:

Tags:

Comments are closed

februari 2023
M T O T F L S
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728  
Produkter
Prenumerera på bloggen via e-post

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.