man sitting in front of three computers

Ny design – nytt sätt att arbeta på!

Klockan 06.00 idag så slog jag upp dörrarna för min nya design på hemsidan. Det kanske inte ser ut att ha hänt så mycket sedan tidigare design, men det är stora saker på gång i bakgrunden. Bland annat har jag bytt editeringsverktyget till Kubio, som är mer flexibelt och anpassningsbart än någon annan lösning jag tidigare sett.

Framsidan och hur man blir presenterad dom senaste inläggen är också nytt, men det är mest för att jag ska ha något att bygga på. Hela hemsidan är nämligen modulär. Jag kan med andra ord lägga in saker jag bedömer vara viktiga eller intressanta precis var jag vill. Jag behöver inte längre känna mig begränsad till hur designen på temat jag använder i WordPress är utformad.

Detta ger förstås en massa möjligheter som jag tidigare inte haft, men samtidigt så har jag mycket att lära i hur saker och ting fungerar. Med detta menar jag förstås att ni säkert kan uppleva lite konstigheter med hemsidan under dom närmaste dagarna, men förhoppningsvis passerar mitt experimenterande helt utan att det påverkar någons upplevelse negativt.

Ha en riktigt bra dag så hörs vi snart igen.

Notera att detta inlägg är 5 månader gammalt. Tänk på att 5 månader är en lång tid och att saker och åsikter kan och troligen har ändrats sedan dess. Använd gärna sök funktionen för att hitta nyare inlägg med samma ämne.

Categories:

Tags:

Comments are closed

mars 2023
M T O T F L S
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Produkter
Prenumerera på bloggen via e-post

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.