Nu är vi igång…

Som vanligt när jag tillverkar hemsidor så kommer det mer innehåll inom kort, men jag börjar ändå i mindre skala för att arbeta mig uppåt. Just nu är innehållet på sidan helt improviserat. Inte innehållet, förstås, jag kan understryka att jag vet vad jag pratar om. Jag syftar främst på vad den ska innehålla nu och i framtiden är helt ofärdigt och oplanerat, precis som jag gillar det.

Jag gillar att skapa hemsidor från början, med ett tema. Allt kan hända och var det bär iväg vet inte ens jag. En charmig sak som faktiskt gör att jag blir inspirerad och intresserad på nytt hela tiden.

Om du känner att du inte gillar upplägget på denna hemsida eller innehållet, så kan jag dessvärre inte göra något åt den saken. Fokus kommer att ligga på EDC och utvecklandet av EDC kit för vardagens sysslor, inte mycket annat.

Under tiden jag fixar och donar på denna hemsida så kommer jag parallellt att försöka fixa min huvud-site på www.urbanfjellstrom.se. Om du missat vad som hänt så kan jag berätta att databasen, eller något annat, slutade fungera efter en flytt av webbhotell. Försök att återskapa allt har gjort att jag fått igång hemsidan igen, men den fungerar dessvärre inte att blogga på längre. Inte utan massiva buggar och problem i alla fall.

Om jag får till den hemsidan så fortsätter jag att skriva även på den. Där handlar det mest om Bushcrafting, knivtester och teknik. I grund och botten så är den inte begränsad till något specifikt ämne, till skillnad från denna hemsida.

Om du är ny på EDC och vill veta mer så är du mer än välkommen att surfa runt på hemsidan och lära dig mer genom att läsa informationen som finns. Det kommer som sagt mycket mer inom kort, men just nu, bara för att få igång allt, så kör jag igång hemsidan lite för tidigt.

Ha en riktigt bra dag så hörs vi snart igen, och du, tack för att du besöker hemsidan. ❤️