Urban EDC är igång, nu…

Under dom dagarna jag inte bloggat, vilket många upptäckt, så har jag arbetat på ett annat projekt. Jag pratar givetvis om Urban EDC, en hemsida dedikerad att handla om just vardagens prylar och nödvändigheter.

I två dagar har jag skrivit, gormat och fixat till en ”look” som jag tycker är intressant. Den är ju givetvis långt ifrån användbar ännu, men jag ska försöka få igång en ordentlig informations-samling där. Tanken är att både nybörjare och proffs inom EDC ska ha något att hämta där.

Ta och titta in på hemsidan, kommentera gärna och tyck till angående design och likande. Alla åsikter är intressanta, helst nu medan hemsidan är ”sprillans ny”.

Jag ska nu ta och försöka få igång denna hemsida som den ska, nu när jag inte längre behöver känna panik över att ingenting är ”online” och att alla länkar som funnits blivit brutna.

Ha en riktigt bra dag så hörs vi snart igen.

P.S jag kan ännu inte posta bilder eller ändra på det mesta inom inlägg på denna hemsida, så håll till godo med enbart text just nu.

Notera att detta inlägg är 1 år gammalt. Tänk på att 1 år är en lång tid och att saker och åsikter kan och troligen har ändrats sedan dess. Använd gärna sök funktionen för att hitta nyare inlägg med samma ämne.

Categories:

Tags:

Comments are closed

mars 2023
M T O T F L S
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Produkter
Prenumerera på bloggen via e-post

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.