scenic view of lake in forest

Nu är det semester!

Årets semester tar sin början idag… Solen skiner, det är varmt och jag behöver inte jobba…

Målsättningen i år är att vara mycket ute i skogen, bygga på mina bushcraft projekt, investera i lite nya knivar och prylar, men även att försöka få i ordning min alldeles egna bushcraft-kniv.

Kombinera detta med en hel hög med vila och återhämtning så har ni min plan för sommaren. 😊

Trots min ledighet så kan ni räkna med att bloggen blir lite mindre aktiv. Jag får alltid fullt upp med att göra saker och har sällan tid att sitta och knappa på tangentbordet, men jag ska ändå göra mitt bästa att uppdatera er om läget. Glöm därför inte att prenumerera på bloggen, så behöver ni inte sitta och vakta när uppdateringar kommer. 💕

Ha en riktigt trevlig sommar och glöm inte att vistas i naturen så mycket det bara går. 😊