Nästa, nästa kniv… (Avslutad!)

Uppdatering: Omröstningen är nu avslutad och kniven i fråga är beställd och strax på väg. Jag avslöjar inte ännu vad det blev, men jag kan säga att det blev en kniv som inte jag räknade med att köpa. Detta gör att det genast blir väldigt intressant. Jag kan avslöja att det blev en semi-custom kniv och att företaget som tillverkar kniven har funnits i drygt 20 år… Ni får tålmodigt vänta och se när den dyker upp. ?


Då var det dags igen. En ny kniv ska väljas för testning, men vilken ska det bli? I allt mer sinande gryta av knivar och tillverkare så börjar det bli svårt att hitta den där extra intressanta kniven som många är intresserade av. Det känns ganska meningslöst att skriva om en kniv som bara jag är intresserad av, därför sträcker jag än en gång ut handen och frågar vad du vill jag ska testa för kniv härnäst.

I denna omgång, till skillnad från förra, så spelar priset ingen roll längre, vi pratar 100 kr till 10000 kr. Kniven får vara i vilken genre som helst men en bonus är Bushcraft och Survival. Det finns dock ändå några förhållningsregler… Kniven får inte vara ”custom” eller tillverkad i ett fåtal exemplar. Kniven måste vara tillgänglig att köpa via en Svensk butik, inga privatimporterade knivar. I grund och botten kan man säga att den måste vara allmänt tillgänglig och kunna köpas av mina läsare för att den ska få vara med i omröstningen.

Värt att nämna är att detta blir en ”blixt-omröstning” vilket gör att en kniv som rekommenderas och matchar alla kriterier tre gånger blir den som hamnar i test härnäst. Så, skicka in ditt tips via läsarfrågor så kanske just din kniv blir den som testas härnäst. Röstningen slutar då tre matchningar dykt upp, så det finns ingen bestämd tid som detta pågår.

Ha en bra dag, så hörs vi snart igen.


Kommentarer

5 svar till ”Nästa, nästa kniv… (Avslutad!)”

 1. Casström Lars Fält kniven

  1. God morgon Johan. Två saker bara… Skicka in din röst via ”läsarfrågor” uppe i menyn. När det gäller Lars Fält kniven från Casström så är den redan testad. Titta i menyn Kniv/Verktygstest. ?

   1. Tack för tipset. Var är bilden på sidan ifrån?

    1. Bilden är från Saltoluokta.

 2. Nu är det klart vilken som blir nästa kniv som ska testas.
  Jag avslöjar vad det blev lite senare. Spänningen stiger! =)