a boy in knit sweater sleeping on a wooden table

Nästa bästa Victorinox

Nu börjar jag bli lite uttråkad på att bära samma EDC dag ut och dag in. Det är dags att röra runt i EDC-getingboet lite. Jag behöver något nytt, något roligt och något nödvändigt… Tre saker på en gång, det går väl inte? Kanske inte…

Hur som helst går min jakt vidare på något nytt och roligt. Helst något som bryter mot mina tidigare prylar. Jag kan till och med tänka mig att köpa något som inte är Victorinox, om det blir nödvändigt.

Tips och råd mottages. =)

Ha en riktigt bra dag så hörs vi snart igen.

Notera att detta inlägg är 3 månader gammalt. Tänk på att 3 månader är en lång tid och att saker och åsikter kan och troligen har ändrats sedan dess. Använd gärna sök funktionen för att hitta senare inlägg med samma ämne.

Tags:

Comments are closed

februari 2023
M T O T F L S
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728  
Produkter
Prenumerera på bloggen via e-post

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.