multicolored abstract painting

Tråkig design, tråkigt innehåll…

Det kanske har märkts att jag har lite svårt att hitta något att skriva om just nu. Det är extremt mycket på jobbet, samtidigt som min egen kreativitet är på en ”all-time-low”. Jag försöker hitta en ny inriktning för att få igång intresset att skriva igen, men det är svårt. Det finns helt enkelt för mycket annat att göra just nu.

Jag har dock spånat lite på olika saker som jag skulle kunna skriva om. Kanske recensera mat och dryck? Kanske skriva lite mer recept på god mat, eller varför inte skriva lite om Mac och iOS appar och program? Vi får se, helt enkelt. Som sagt kan denna blogg handla om allt mellan IT och Bushcraft, vilket är väldigt mycket ämnen. =)

Jag försökte piffa upp designen lite på hemsidan, för att se om det blev lättare att skriva, men allt ser tråkigt och alldagligt ut… Jag måste verkligen rycka upp mig och hitta något nytt att snöa in på…

Ha en riktigt bra dag så hörs vi snart igen.