people lifting man at night

Morakniv Eldris Spooky Giveaway vinnarna! [Uppdaterad 21/10]

Nu är vinnarna utsedda i min Spooky Giveaway. Jag är otroligt imponerad över hur många tjejer/kvinnor det var på denna giveaway. jag misstänker dock att det rör sig om frun eller dottern som fått kasta in sitt namn i tävlingen. 😉

Resultatet ser ut på följande sätt, med tävlingsplatsen först:

Vinnare 1 & 2: Morakniv Eldris med Neck-Knife Kit
43. Johan B.
28. Lars J.

Vinnare 3 till 6: Morakniv Eldris
7. Maria L.
33. Anders E.
21. Oscar L.
13. Johan N.

Grattis till er alla och jag kommer att ta kontakt med er under helgen för att verifiera adresserna. Till alla som har varit med men inte vann denna gång så kan jag bara önska er lycka till i min nästa giveaway som säkert drar igång inom kort. Jag ska dock försöka hitta en sponsor, så att det inte tär på min privata ekonomi så mycket. 😊

Ha en riktigt bra dag så hörs vi snart igen.

Uppdatering 21/10
Nu är samtliga vinnare kontaktade och beställningen av knivar går iväg redan på måndag. Grattis än en gång till alla!