🎃Morakniv Eldris SPOOKY Giveaway 2023🎃 [Uppdaterad 20/10] AVSLUTAD!

Jo, du lĂ€ste rĂ€tt. Jag har faktiskt dragit igĂ„ng Ă€nnu en giveaway, en SPOOKY Giveaway, till och med. Än en gĂ„ng utan sponsorer frĂ„n nĂ„got hĂ„ll, vilket kanske Ă€r den mest ”SPOOKY”-ga aspekten av det hela, helst för mitt bankkonto. Men det ska inte stoppa mig, jag fĂ„r vĂ€l arbeta lite övertid för att kompensera för mina extravaganta presenter till mina lĂ€sare. Det Ă€r ni förstĂ„s vĂ€rda, sĂ„ jag ser det mer som en investering Ă€n en utgift. 😉❣

För er som aldrig hört talas om Eldris (finns det nĂ„gon fortfarande?) sĂ„ kan jag nĂ€mna att denna lilla kniv i 12C27 rostfritt stĂ„l frĂ„n Morakniv snabbt blev en favorit bland mĂ„nga genres av anvĂ€ndare. Hantverkare gillar att ha en liten och smidig kniv för att göra exakta snitt med hög kontroll, jĂ€gare Ă€lskar att ha denna kniv att flĂ„ djur med. Bushcrafters Ă€lskar att ha denna för att tĂ€lja med och den Ă€r Ă€ven vĂ€ldigt lĂ€tt och smidig för den som vandrar


Personligen Àger jag 4 stycken, bara för att dom Àr sÄ praktiska. En svart anvÀnder jag som EDC, en i Burnt Orange finns i min skogsvÀska som reservkniv, en röd för lÀderarbeten och den sista i gult fungerar som en tÀljkniv. Alla har sina egna slipvinklar och Àr förstÄs anpassade till det jag tÀnkt anvÀnda dom till. Saken Àr den att dom fungerar utsökt till alla dessa saker.

Förutom att dom Àr smÄ, smidiga och extremt vassa sÄ Àr dom Àven fantastiska att göra upp eld med, dÄ den rakbladsvassa ryggen fungerar minst lika bra som pÄ dom legendariska Garberg, eller Kansbol modellerna. Dom tillhör faktiskt samma serie av knivar och vissa tillbehör passar Àven mellan knivarna.

Jag skulle vilja se en ”Eldris Pro XL”, som har stöd för det nya ”survival kit” tillbehöret och Ă€r 1 tum lĂ€ngre Ă€n originalet. Det hade blivit en rolig kniv att anvĂ€nda. Ett gratis tips till Morakniv frĂ„n mig. 😉

Jag vet inte hur det egentligen Ă€r, men jag tror att inte ens Morakniv kunde förutspĂ„ hur denna minimala superkniv skulle rosas och anvĂ€ndas av deras kunder. Nu för tiden finns den Ă€ven i mĂ„nga olika fĂ€rger och till och med i en ”lite version”, för trĂ€dgĂ„rdsarbeten.

Min Giveaway blir lite annorlunda denna gÄng, eftersom det Àn en gÄng kommer att skickas knivar direkt frÄn en ÄterförsÀljare till vinnarna. Detta öppnar möjligheter för vinnarna att önska sig en specifik fÀrg. Dom fÀrger som finns att vÀlja pÄ Àr i ordning frÄn vÀnster till höger: Svart, Röd, Gul, Grön, Burnt Orange och BlÄ.

Notera att denna giveaway INTE inkluderar den nya Hunter versionen av Eldris, eller nÄgon specifik och unik fÀrg i övrigt. Enbart dom ovan gÄr att vÀlja pÄ. Förutom att jag ger bort knivarna sÄ kommer dom tvÄ första vinnarna fÄ neck-knife kittet till sin Eldris. Detta inkluderar en lÄsrem, paracord och ett tÀndstÄl (se nedanstÄende bild).

Notera att det bara Àr dom tvÄ första vinnarna som fÄr detta kit.

Totalt sett sĂ„ Ă€r det 6 st Eldris som Ă€r med i potten pĂ„ denna Giveaway. Jag önskar att jag kunde ge bort fler, men trots att dom Ă€r billiga sĂ„ Ă€r dom inte gratis. Den totala vinstsumman Ă€r runt 2500 kr med frakter inrĂ€knat. Eftersom det inte Ă€r nĂ„gon sponsor pĂ„ detta sĂ„ Ă€r det min egen kniv-kassa som fĂ„r lida. 😅

Som vanligt finns det inte nÄgra stora krav pÄ att vara med i denna Giveaway. Det jag vill Àr att du fyller i uppgifterna nedan, vÀljer fÀrg pÄ kniven och Àr noga med att du inte har hemligt mobilnummer. Om det inte gÄr att verifiera din Älder via mobiltelefonen du fyller i sÄ kommer din vinst att gÄ till nÀsta person, bara sÄ att vi förstÄr varandra.

Jag kommer att meddela vinnarna via SMS och Àven inhÀmta adresser och liknande via mobilnumret, sÄ ingen e-post adress eller övrigt behövs denna gÄng. Jag försöker hÄlla insamlandet av information till ett minimum.

För att undvika ”dead in the sea” 😮 problematik, dĂ€r jag inte fĂ„r nĂ„gon respons frĂ„n vinnare, sĂ„ kommer jag att tillĂ„ta 24 timmar AFK. Om en vinnare inte svarat pĂ„ mitt SMS inom den tiden sĂ„ vĂ€ljs en ny som fĂ„r kniven.

Jag Ă€r hĂ„rd men rĂ€ttvis. 😊

GrundlÀggande regler
TÀnk pÄ följande om du vill vara med i denna Giveaway:

  • Du mĂ„ste vara 18 Ă„r eller över
  • Ditt mobilnummer mĂ„ste vara publikt och du mĂ„ste vara Ă€garen av numret
  • Du, din sambo/fru/man och alla du kĂ€nner fĂ„r vara med, sĂ„ lĂ€nge alla Ă€r över 18 Ă„r
  • Flera insĂ€nda bidrag med samma nummer rĂ€knas som fusk och medför diskvalificering
  • Jag kommer totalt att lotta ut 6 st Eldris, varav tvĂ„ Ă€r neck-knife versionen.
  • NĂ€r 50 bidrag inkommit stĂ€ngs tĂ€vlingen automatiskt.
  • Om inte 50 stycken bidrag lĂ€mnas in inom rimlig tid (2-3 veckor) sĂ„ avslutar jag denna Giveaway sjĂ€lv och utser dĂ€refter vinnarna. Det kanske finns dom som inte vill ha en gratis kniv? Vad vet jag. Detta ökar förstĂ„s vinstchansen för övriga som Ă€r med, vilket kanske Ă€r positivt. 😋
  • 6 st vinnare vĂ€ljs ut via slumptalsgenerator med Apples Siri som hjĂ€lp, som vanligt.
  • Det gĂ„r inte att vinna fler gĂ„nger pĂ„ samma bidrag, Ă€ven om Siri vĂ€ljer samma nummer fler gĂ„nger.

SÄ. Fyll i formulÀret nedan och lycka till.

Uppdatering: 16/10
Snart Ă€r alla bidrag inne. Vi passerade nyligen 42 bidrag, vilket gör att det bara saknas 8 st för att formulĂ€ret ska lĂ„sa sig och slumptalsgeneratorn ska fĂ„ vĂ€lja ut 6 st glada vinnare. Yay! Det verkar som att fler Ă€r intresserade av Eldris Ă€n Kansbol som jag gav bort tidigare. I alla fall verkar fler vara pĂ„ hugget nu. 👍

Uppdatering: 17/10
PÄ grund av att jag rensat bort bidrag som inte följer mina regler sÄ Àr vi faktiskt inne pÄ den allra sista platsen nu. 49 av 50 bidrag har kommit in. Vem ska ta sista platsen? SpÀnnande!

Uppdatering: 18/10
Ibland tror jag att ni skĂ€mtar med mig. Jag fick in 15 st bidrag pĂ„ en förmiddag, men nĂ€r det Ă€r en enda plats kvar sĂ„ slutar alla. Men jag kan vara tjurig ocksĂ„. đŸ€Ł Om ingen inkommit med det sista bidraget innan fredag sĂ„ avslutar jag min Giveaway dĂ€r och börjar ta kontakt med vinnarna under helgen.😁

Uppdatering: 20/10
TÀvlingen Àr avslutad!