Min vanliga tur…

Inte hann min sat-mottagare längre än till posten innan problemen startade. Jag fick ett meddelande från Posten som löd som följer:

Störningsinformation: P.g.a. ett fordontekniskt fel har vi just störningar i delar av vår paketdistribution. Vi jobbar intensivt för att kunna leverera paketen och beklagar eventuella förseningar.

Inte för att jag är orolig, deadline är inte före torsdag, då behöver jag verkligen den nya mottagaren. Innan dess måste paketet ha blivit flyttat till en ny lastbil. Läser man mellan raderna så betyder ”störningsinformationen” helt enkelt att lastbilen gått sönder, vilket i och för sig hade varit enklare att skriva men mindre byråkratiskt. =)

Detta är min vanliga tur. Alltid när jag köper något så ska det vara något som går åt helvete, rent ut sagt. När mottagaren kommer så är den troligen trasig, eller så går den sönder efter 10-14 dagar. Fördelen med att ”Urbans Lag”, som jag officiellt kallar det, följt mig ett långt tag betyder att jag inte blir förvånad när saker och ting går sönder utan förklaring.

Precis som med min Galaxy Tab 10.1 så skapar det bara mindre irritationer i mitt sinne, eftersom jag var väl förberedd att allt skulle gå åt helvete redan innan jag köpte den. Men det är inte över ännu ska ni tro. Min Tab 10.1:a är ju inte ens skickad ännu och jag har inte fått sat-mottagaren. Ännu finns det faktorer som gör mitt liv lite intressantare.

Som att det inte räcker så har jag beställt ett tactical laser system till min Glock 17. Den försvann i DHL hanteringen och vimlar just nu runt i Sverige utan att hamna rätt. Har jag tur så kommer den fram den här veckan, Urbans Lag dikterar dock att den aldrig kommer fram eller är trasig om den lyckas dyka upp. En bonus är ju att om den inte kommer fram så kan jag känna mig rökt på alla pengar, eftersom det troligen är DHLs policy att endast erbjuda ett gott skratt åt dom som inte får sina paket. Kanske en klapp på axeln och ett ”voj voj” på sin höjd.

Men nu ska jag inte vara negativ i onödan. Jag kommer ju troligen att skriva om vad som händer här ändå, så ni lär ju inte missa någon rolig detalj. =)

Ibland är livet härligt, eller hur? =)

Ha en trevlig kväll.