Mer godis från Wildo!

En höjdpunkt i år var när Erik på Wildo skickade dom helt nya och väldigt praktiska OCYs besticken till mig att testa. Min upplevelse var väldigt positiv och jag är säker på att dom kommer mycket till användning framåt våren och sommaren. Erik var snäll nog att skicka lite extra prylar som jag kunde lotta ut till mina trognaste läsare. Jag hoppas att alla fick sina saker utan problem.

Som en liten bonus så fortsätter historien med ytterligare prylar från Wildo. Erik har nämligen skickat ytterligare ett ”mystiskt paket” till mig, som är på väg. Spänningen stiger och jag hoppas att jag hinner få paketet innan helgen. Som vanligt med PostNord (säger jag orättvist) så har paketets position inte uppdaterats på några dagar. Den kan till och med dyka upp redan idag. =)

Om du totalt missat vad Wildo är så är risken trots allt stor att du använt några av deras produkter tidigare. Wildo är nämligen ett företag som funnits sedan 1979 och har en gedigen kundkrets. Miljoner militärer, äventyrare och privatpersoner använder deras många lösningar för att äta och dricka gott, även om man är i vildmarken.

Mest kända är dom nog för sin ”Fold-A-Cup” uppfinning som funnits i över 35 år nu. En information som säkert får några att säga ”Jaha!!!”. Det brukar oftast vara denna produkt man testat någon gång i livet, även om man inte tänkt på att det var just Wildo som tillverkat den. För er som fortfarande inte vet vad jag menar så är det en kopp som man kan fälla ut vid användning och sedan fälla ihop när man vill packa ned den. Oerhört smidig och enkel, hållbar och prisvärd som få.

Wildo är dessutom ett helsvenskt företag baserat i Borås och har faktiskt funnits här sedan företaget bildades. Det som är speciellt är förstås att ”Fold-A-Cup” inte är hela repertoaren från Wildo, som faktiskt har mängder av olika lösningar. Koppar, tallrikar, bestick, eldstål och mycket, mycket mer.

Kolla in på Wildo’s hemsida för mer info om deras produkter, så hörs vi lite senare med vad som kom i ”den hemliga lådan”. =)

Ha en riktigt trevlig dag så hörs vi snart igen.