lighted match with smoke on black background

Bränd av CDON

Som vanligt när det gäller mig så är allt en följetong av händelser. Nu har även mina Apple HomePod Mini gått upp i rök. Efter mycket irritation och frustration så var det en läsare som hörde av sig till mig med en länk…

https://www.expressen.se/dinapengar/miljonbedrageri-avslojat-mot-cdons-kunder/

Som ni redan kan gissa från denna länk så har jag blivit en spelpjäs i detta bedrägeri och kommer INTE att få några produkter skickade hem till mig. Men, vet ni vad som är den gyllene tråden här… Klarna!

Oavsett om företag erbjuder köp via Klarna eller inte så köper jag allt via Klarna. Finessen är att Klarna fungerar överallt. Det enda som jag behövde göra var att kontakta Klarna, förklara läget och 1 minut senare så var min faktura stoppad, betalningen pausad och jag kunde luta mig tillbaka och andas ut igen.

Det största problemet för mig var att både CDON och Amazon stod för 100% av mina nya produkter som jag tänkt skriva om dom närmaste veckorna. Ingenting, absolut ingenting, kommer att komma… Suck.

Men, om jag inte kan köpa dyr elektronik billigt, så får jag köpa dyr elektronik dyrt istället. Det finns ingen återvändo nu när jag tänkt prova tekniken. Därför så fick den blixtsnabba butiken iPhoneButiken.se bli ny leverantör för Home Kit prylarna och även övriga prylar som jag behöver för att komma i linje med vad jag tidigare lovat. Att priset för detta experiment nu blev mer än 400% högre än jag tänkt mig tidigare får jag lov att se mellan fingrarna med, helt enkelt.

Aldrig tidigare har jag dock varit med om att bli lurad av så många ”kända” butiker som detta år. Jag känner mig faktiskt så sviken av både CDON och Amazon att jag skulle vilja ha ekonomisk kompensation, trots att Klarna räddade mig från att bli blåst på mina pengar. Jag är ju dessutom Svensk, så jag knyter näven i fickan istället och slår på en kudde när jag kommer hem… (referens till IJWTBC avsnittet nedan)

Ha en riktigt bra dag så hörs vi snart igen.