Mer avancerad Linux installerad!

Jag vet inte om man kan säga att det är en mer avancerad Linux, men Fedora 16 har gett mig lite huvudbry ikväll. Efter drygt 3 timmars skrivande, uppdaterande och gormande så lyckades jag till slut få igång mitt nätverkskort.

Jag tackade mer än en gång min Galaxy Note, som fick agera som externt nätverkskort och gjorde det hela lite mer möjligt.

Varför installerade jag då Fedora 16 och tog bort Ubuntu? Svaret är lika enkelt som vansinnigt. Jag ville helt enkelt ha en utmaning. Känslan när nätverket började fungera utan ”järnlunga” är fantastisk. Det känns som att man slagit huvudet i väggen i flera timmar och helt plötsligt är lösningen där. Om det inte hade varit för att Fedora har en löjligt stor supporterskara så hade jag nog inte klarat av detta.

Men skam den som ger sig. Nu fungerar allt som det ska och jag sitter och bloggar via Fedora 16 på min Netbook. Det verkar fungera bra även det. =)

Ha en trevlig kväll.