Mer avancerad Linux installerad!

Jag vet inte om man kan säga att det är en mer avancerad Linux, men Fedora 16 har gett mig lite huvudbry ikväll. Efter drygt 3 timmars skrivande, uppdaterande och gormande så lyckades jag till slut få igång mitt nätverkskort.

Jag tackade mer än en gång min Galaxy Note, som fick agera som externt nätverkskort och gjorde det hela lite mer möjligt.

Varför installerade jag då Fedora 16 och tog bort Ubuntu? Svaret är lika enkelt som vansinnigt. Jag ville helt enkelt ha en utmaning. Känslan när nätverket började fungera utan ”järnlunga” är fantastisk. Det känns som att man slagit huvudet i väggen i flera timmar och helt plötsligt är lösningen där. Om det inte hade varit för att Fedora har en löjligt stor supporterskara så hade jag nog inte klarat av detta.

Men skam den som ger sig. Nu fungerar allt som det ska och jag sitter och bloggar via Fedora 16 på min Netbook. Det verkar fungera bra även det. =)

Ha en trevlig kväll.

Notera att detta inlägg är 11 år gammalt. Tänk på att 11 år är en lång tid och att saker och åsikter kan och troligen har ändrats sedan dess. Använd gärna sök funktionen för att hitta nyare inlägg med samma ämne.

Categories:

Tags:

Comments are closed

mars 2023
M T O T F L S
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Produkter
Prenumerera på bloggen via e-post

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.