Manix 2 XL – Inte till salu.

Den uppmärksamme har säkert noterat att min Spyderco Manix 2 XL inte längre är till salu på min Digitala Loppis. Orsaken är att jag vill ha både Manix 2 XL och Manix 2 i min samling framöver. Om jag säljer min XL version så kommer jag vara tvungen att köpa den på nytt efter ett tag, till dubbla priset och säkert med väldigt lång väntetid. Det vill jag ju förstås inte.

2018 när jag handlade och vandlade med Manix 2 modeller så fanns det ingen tanke på att dessa skulle bli rena rariteterna ute på marknaden. Det är i princip omöjligt att hitta dom och om du är ute efter special-versioner så måste du i princip vara synsk för att hinna med. Sjukt.

Nu har priserna dessutom gått upp, så Manix 2 modellerna är faktiskt dyrare än då jag köpte dom första för snart 4 år sedan.

Men nu ska jag inte sitta här och babbla. Jag tänkte egentligen bara informera om att min Manix 2 XL inte längre är till salu. ?

Ha en bra dag så hörs vi snart igen.