220 dagar senare…

Nu var det länge sedan jag uppdaterade mina läsare om mitt mål att blogga varje dag. Det är som titeln antyder 220 dagar sedan jag lovade mig själv att vara mer aktiv och kreativ, vilket jag känner att det är dags att skryta lite om.

Men samtidigt som jag känner att jag varit en duktig pojke och skrivit mycket så hade inget varit möjligt om det inte hade varit för WordPress och One.com. WordPress har sett till att jag har möjlighet att blogga var jag än befinner mig och är en underbar plattform för precis allt som har med hemsidor, bloggar och shoppar att göra. Det behöver jag knappast säga, men om det är någon som missat det så vet ni nu.

Det som är mest fantastiskt med WordPress är att 99% av plattformen är helt gratis att använda, för alla. Sjukt, eller hur? Du kan till och med sätta upp en butik med avancerade funktioner, helt gratis. ?

One.com är företaget som har sett till att min hemsida och domän har någonstans att existera, vilket jag också är tacksam för. One.com har alltid fungerat bra, supporten är i världsklass och priset är oslagbart. Fantastiskt, helt enkelt. Om du klickar på någon av länkarna ”One.com” så får du dessutom rabatt på ett köp av domän och webbhotell i samarbete med mig. ?

Hur som helst så ämnar jag fortsätta med att skriva varje dag ett bra tag framöver. Minst i ett år i sträck ska jag väl klara detta. Det enda jag behöver se till är att ha något vettigt att skriva om. Med tanke på att våren och sommaren är i antågande så bör jag ju inte få dåligt med saker att skriva om, tycker jag.

Ha en bra dag så hörs vi snart igen.