Många Note(rbara) intressenter…

Igår avslöjade jag att beställningen på en Galaxy Note lämnade min dator och hamnade i Malmö på GreenPhone. Redan idag på morgonen så sorterades paketet in i Stockholm och är nu på väg sin långa färd upp till dom djupaste skogarna i norr.

Det har varit några som hört av sig angående ett genomgående test (review) och även möjligheten att få klämma och känna på denna stora mobiltelefon eller lilla surfplatta. Jag är aldrig omöjlig när det gäller sådana saker och en review kommer så fort jag fått chansen att prova allt på den. Ni får ge er lite till tåls. =)

Om du bor i Jokkmokk och är intresserad av en Galaxy Note så går det utmärkt att hälsa på hos Åströms Radio & TV (Euronics) vilka har en ”dummy” telefon som du kan känna på för att inse hur stor den egentligen är. Det finns troligen en massa andra ställen som också har valt att ta hem ”dummy” Galaxy Note telefoner, då det är rekommenderat att du provar hålla i en innan du bestämmer dig.

Jag träffade idag en person på stan som var riktigt intresserad av Galaxy Note, men då jag förklarade lite närmare hur den ser ut, hur stor den är, samt följde med honom till Åströms för att visa Galaxy Note och hur stor den är så blev han tveksam. Visst är det en väldigt snabb och snygg telefon. Den har funktioner som ingen annan ”modern” telefon har i dagsläget. Men den är stor och ”klumpig”. Inget du har i dina tighta jeansfickor.

Då detta verkar vara en intressant telefon för många så kommer min review att innehålla allt från hastighetstester till skärmtester. Bland annat kommer jag att utföra benchmarks mellan Galaxy S II och Galaxy Note, båda uppdaterade till senaste versionen av Android. Jag kommer även att göra tester mellan olika kameror på telefonerna, något som faktiskt blivit en uppskattad del av mina större tester.

På återseende inom kort.

En liten påminnelse: Om 2 dagar är min födelsedag. Om du är en av dom som tänkt komma, hör av dig i förväg så att vi får plats. (Familjen är redan inräknad, så ni behöver inte höra av er. =))