MacBook – Den okända frukten

Som jag skrivit tidigare så är jag lite intresserad av MacBook och vad Apples datorplattform har att erbjuda. Men samtidigt som jag är intresserad så känner jag att behovet av ytterligare en dator inte existerar. Det är en splittrad känsla helt enkelt.

Min målsättning är enbart att få tag på en MacBook så billigt som möjligt, för att sedan ta ett beslut om jag ska investera i denna plattform överhuvudtaget. Jag har kastat ut lite krokar runt om i Sverige och väntar egentligen bara på svar från någon som vill bli av med sin MacBook.

Den enda orsaken att jag är villig att ta detta steg beror på att denna del fortfarande är outforskad från min sida. Jag har tidigare ägt iMac datorer, som den här nedan. Dock var det länge sedan och operativsystemet kan knappast jämföras med dom senare modellerna.

Vi får se hur det går, men det råder inte direkt någon brist på MacBooks till salu, så inom kort borde jag ha möjligheten att utforska denna del av Apple närmare. =)

Ha en bra dag så hörs vi snart igen. Glöm inte att tvätta händerna!

Notera att detta inlägg är 3 år gammalt. Tänk på att 3 år är en lång tid och att saker och åsikter kan och troligen har ändrats sedan dess. Använd gärna sök funktionen för att hitta nyare inlägg med samma ämne.

Categories:

Tags:

Comments are closed

juni 2023
M T O T F L S
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  
Produkter
Prenumerera på bloggen via e-post

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.