Long Time no news?

Nej då. Jag är fortfarande här och aktiv, men jag har haft en massa arbete den här månaden, vilket har gjort att jag inte haft tid att skriva speciellt mycket på bloggen.

Från och med nästa vecka ska jag börja med det nya datoriserade tömningssystemet för Jokkmokks LBC, vilket medför att jag förhoppningsvis får normala arbetsdagar.

Jag ska börja med att skicka upp lite nyheter direkt i det här inlägget, så ni vet vad som hänt den senaste tiden.

1. Axel har börjat få till sitt skratt ordentligt. Nu låter det otroligt gulligt när han kluckar på. Han växer så det knakar och snart är det dags att börja krypa runt och riva ut saker överallt. =)

2. Min surfplatta (Galaxy Tab 10.1) fick problem med skärmen och måste bytas ut. När jag letade lite på nätet visade det sig att i undersökningar så är det runt 44% av alla sålda Tab 10.1 som har detta problemet med skärmen. Många har fått tillbaka sina pengar, men jag hoppas att dom hittar en lösning på problemet istället.

3. Jag har arbetat otroligt mycket den här månaden. Övertid nästan varje dag, fram till 21.00 vissa dagar och förra fredagen arbetade jag fram till klockan 08.00 på lördagsmorgonen. Något som jag fortfarande kan känna så här en vecka efteråt. Jag missade totalt förra helgen.

4. Mina planer på att byta bil till en 4×4 istället gick i kras då återförsäljaren hatade Ford och ville ha nästan halva Fordens pris i mellanskillnad. Trots att han påstår att många har hört av sig så är bilen fortfarande inte såld. Jag ska vänta ett tag innan jag ringer honom igen och erbjuder samma affär.

Tja. Det var alla nyheter jag kunde komma på just nu. Sitter för närvarande och bloggar via min Netbook, eftersom min designdator är död ännu och min andra Ubuntu dator är för klumpig att använda i sängen. Måtte min Tab komma tillbaka inom kort.

Ha en trevlig kväll och även en trevlig helg om vi inte hörs innan. =)