Dags för förnyelse i lägenheten

I lördags struntade lilla familjen i marknaden och for istället till Gällivare för att köpa möbler. Vi har under en tid retat oss på hur det sett ut i tv-rummet och kände att det äntligen var dags att byta ut tv-möbeln. I och med detta behövdes även ett nytt soffbord och varför inte nya sängbord när vi ändå var igång?

Som alltid då vi ska köpa nytt kollade vi Jysk först. Inget som fanns där kändes rätt då vi redan hade en bild av hur det skulle se ut hos oss. Vi for över till Möbelhuset för att snabbt skratta åt priserna och sedan skyndsamt fara tillbaka till Jysk. Vi kunde inte få ihop möblerna i vårat huvud, så vi bestämde oss för att pröva vår lycka på EM. Precis som då vi var ute efter en soffa fann vi det vi skulle ha där!

Först dividerades det fram och tillbaka ifall vi skulle köra på den högblanka vita som vi hade bestämt, eller ifall vi skulle våga oss på den där superfina gruppen i trä. Vi insåg efter ett tag att vi fort skulle tröttna på trägruppen och bestämde oss för det vita. Sedan hittade vi ett soffbord och det blev kärlek vid första ögonkastet! Bra pris, snygga former och rätt storlek. Då fattades bara sängborden…

Vi tyckte nog båda att 1500 för ett sängbord var lite i värsta laget, så det var lycka då vi upptäckte en sänggavel med förvaringsutrymme. Klart vi tog den också.

Alltså kom vi hem med allt som vi var ute efter, till ett mycket tillfredsställande pris. På söndagen var det dags för montering av tv-möbel och tömning av bokhyllor. Vi hann dock inte helt färdigt med bokhyllorna så jag hade hoppats hinna ta dem idag och överraska min älskade karl med att hinna frakta bort dem innan han kommer hem från sitt jobb (blir väl tidigast inatt någongång, stackarn jobbar så länge och han är världens duktigaste som orkar med oss också då han är hemma). Det är han värd!

Bilder kommer så fort allt är färdigt 🙂

Notera att detta inlägg är 12 år gammalt. Tänk på att 12 år är en lång tid och att saker och åsikter kan och troligen har ändrats sedan dess. Använd gärna sök funktionen för att hitta nyare inlägg med samma ämne.

Categories:

Tags:

Comments are closed

mars 2023
M T O T F L S
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Produkter
Prenumerera på bloggen via e-post

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.