Long time, again…

Det går i vågor, kan man säga. Tiden jag har på mig att skriva och framförallt komma på vad jag ska skriva verkar aldrig finnas längre. Just nu beror det på att jag påbörjat mitt nya jobb på PEAB Anläggning, efter 8 år på Swerock AB. Jag har en liknande roll och trevliga medarbetare, men det är mycket att sätta sig in i.

Detta är den primära orsaken att bloggen får lida just nu.

Jag hoppas vara betydligt mer aktiv här på hemsidan inom kort, men just nu så är det svårt att hitta tiden. Jag kommer också att resa runt väldigt mycket för att gå utbildningar och uppfylla dom utökade krav som ställs på min tjänst, vilket också gör att tiden helt enkelt inte räcker till.

Jag har givetvis en plan på vad jag ska skriva om, det enda som är oklart är när jag ska hinna. =)

Vad du som läsare kan förvänta dig, inom kort:

  • Recension på iOS 14 – Apples nyaste och kanske största uppdatering någonsin.
  • Recension på iPhone SE (2020) – Den ligger i kölistan just nu.
  • Recension / Jämförelse iPhone 11 Pro Max och iPhone SE (2020) – Vilken är mest värd pengarna?
  • Airpods vs Airpods Pro – Vilken ska man välja och varför.
  • Leatherman Free S4 – Långtidstest från flera källor.
  • … samt lite oplanerade saker.

Mina trogna läsare vet att ibland blir det lite tyst, men att det ändå händer saker i bakgrunden. Det enda jag kan lova, med säkerhet, är att jag ska börja skriva mer så fort jag får chansen.

Ha en bra dag så hörs vi snart igen.