Ljuva nittiotal… Eller?

Efter att jag under en tid haft mina aningar, börjar jag mer och mer få det bekräftat. Nittiotalet dog inte! Det är på väg tillbaka! *dramatiskt avgrundsvrål*

Jag brukar inte bry mig om vad andra har för kläder, men en morgon den här veckan ryckte jag till och visste inte om jag såg fel. En kille i 20-årsåldern kommer gående mot mig. Hans hår är fixat i några slags fusk-spikes (typ som han den där Scott i Five), han bär jeans som varken är tighta eller baggy (men tightare än löst sittande) och till detta har han kängor. Det kanske inte låter så hemskt, och det var det inte, men just sånt där väcker minnen till liv i mig. Han såg ut som Scott Robinsons och Klimpens (från Bert) kärleksbarn. Underbart!

Sedan såg jag ett par byxor som skrek nittiotal! Det är svårt att förklara… Dessutom märker jag att de flesta klädbutiker börjar smyga in lite blommigt nittiotalssjäl i sina kläder, som om de inte riktigt vågar ställa sig upp och säga ”Ja, nu ångrar ni er allt att ni slängde alla gamla kläder som aldrig skulle komma tillbaka!”

Det fick mig lite nostalgisk, trots att nittiotalet personligen var ett decennium gjort för alla utom mig.. Kanske ger det mig en ny chans? Då fanns det ju faktiskt kläder för oss storbystade 😉 Iofs… det hade jag väl ingen nytta av just då…

Här kommer en liten lista på vad nittiotalet var för mig (för er handlade det kanske om annat, och jag bör tillägga att allt jag listar här nedan är inte bara saker jag gillade)

Beverly Hills
Hanson
Spice Girls
Bingolotto
Tre Kronor (serien)
Rederiet
En CD-freestyle som höll i 18(!) år
Tuggummi, och mycket av det.
Björnes Magasin
Disneydags
Bert
Krusat hår
Birkenstock
Glasnappar
Luktsudd
Miniryggsäckar
Jeansjackor
Sicksack-benor
Nageltatueringar samt nagelpiercings som ALLTID sprack!

Under dagen kommer jag säkert på ännu mer, men det här var vad jag lyckades skrapa ihop just nu 🙂 Nu ska jag roa mig med att lista ut vad Urban har köpt för presenter till mig 😉

Ha en bra dag!