Läsarfråga: Vad anser du vara bäst med Note 8?

Hej Urban. Vad anser du vara bäst med Note 8, om du måste välja två saker du inte kan vara utan? Kortfattat 🙂

Hej Sandra. Jag brukar väl aldrig vara långdragen på något sätt, allt jag skriver är kortfattat… =)

Om jag var tvungen att välja två saker jag inte skulle kunna vara utan på Note 8 så blir det dessa:

  1. Möjligheten att klippa och klistra överallt. Med hjälp av S-Pen så kan man extrahera media och bilder med lätthet. Detta är enligt mig, en fantastisk egenskap jag inte skulle kunna vara ute, på en Note telefon.
  2. Snabbladdning. Om Note 8 inte skulle ha haft så snabb laddning som den har så skulle jag nog ha lämnat tillbaka den till Samsung, med ett brev innehållande några väl valda ord. Men som det är nu tolererar jag den dåliga batteritiden.

Hoppas detta var tillräckligt kortfattat för dig. =))

Notera att detta inlägg är 6 år gammalt. Tänk på att 6 år är en lång tid och att saker och åsikter kan och troligen har ändrats sedan dess. Använd gärna sök funktionen för att hitta nyare inlägg med samma ämne.

Categories:

Tags:

Comments are closed

juni 2023
M T O T F L S
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  
Produkter
Prenumerera på bloggen via e-post

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.