Läsarfråga: Bojkotta Samsung

Hej ITPiraten. Skulle inte du bojkotta Samsung och aldrig mer ha en telefon från dom?

Precis som många andra så är jag villig att ge en sista chans till ett företag som trots allt är störst inom sin bransch i hela världen. Dock är det värt att nämna att Samsung har en lång prövotid att passera innan jag är villig att rekommendera deras produkter igen.

Jag vidhåller allt jag sagt tidigare om Samsung, men man måste samtidigt förstå att dom hela tiden gör sitt yttersta för att förbättra sina produkter och vid ett eller annat tillfälle så är dom troligen värda att titta på igen.

Jag kan utan att överdriva säga att jag inte hittat något att störa mig på, ännu. Förutom batteriet, vilket jag förstår är ett designval som Samsung skulle ha funderat en gång till på. Men, man får sällan allt.

Notera att detta inlägg är 6 år gammalt. Tänk på att 6 år är en lång tid och att saker och åsikter kan och troligen har ändrats sedan dess. Använd gärna sök funktionen för att hitta nyare inlägg med samma ämne.

Categories:

Tags:

Comments are closed

juni 2023
M T O T F L S
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  
Produkter
Prenumerera på bloggen via e-post

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.