Läsarfråga: Har du skadat dig?

Det är några som hört av sig angående min ”frånvaro” på bloggen den senaste tiden. Det är sant att jag skadat mig i ryggen och varit ”ur spel” ett tag. Jag slet av ett muskelfäste i ryggen vilket resulterade i ambulans och en 3 dagars vistelse på sjukhus.

Nu är jag dock tillbaka hemma och har påbörjat min läkeprocess. Enligt kirurgerna så är jag förbjuden att lyfta något tungt och jag ska även undvika att sitta och hänga över en dator. Därav surfplattans räddning. Dom räknade med att jag ska vara återställd inom 5-6 veckor och jag tar starka smärtstillande medel som resulterar i många tupplurar och smärtsamma nätter.

Men, shit happens, som det brukar heta. Hur jag skadade ryggen behåller jag för mig själv. Det innefattar dock ett olyckligt fall, träning och tunga lyft. I den ordningen. Mer går jag inte in på.

Hoppas det besvarade allas frågor och att vi kan se framåt mot framtiden istället. Där vi tekniknördar önskade att vi alltid bodde. 😉

Ha en trevlig kväll.