Läsarfråga: Fällkniven R2 Scout? (Uppdaterad)

Mats frågar: Hej Urban. Tack för en bra och informativ blogg! Jag har ett önskemål om att du ska testa den nya Fällkniven R2 Scout och skriva lite om den. Har varit i köptagen länge men ville vänta och höra vad experterna säger.

Svar: Hejsan Mats, man tackar och bockar för komplimangen. Jag har faktiskt, på ditt önskemål, tagit kontakt med Fällkniven och kontrollerar om dom har en R2:a jag kan testa. Problemet för mig är att jag betalar för mina knivar själv och har absolut ingen inkomst på att sitta och skriva på hemsidan.

Om dom kan ge mig en liten rabatt på en R2:a så lovar jag att skriva lite om den åt dig. Jag återkommer med ett inlägg om hur det går vid ett senare tillfälle.

Uppdatering
Enligt Peter Hjortberger på Fällkniven AB så får jag inte någon rabatt. I ett mail skriver han ”Jag var inne på din eminenta hemsida och konstaterar till min förvåning ditt samarbete med JaktKit. Så länge det pågår avstår vi från vidare samröre”.

Det är inte så att jag haft någon rabatt på tidigare knivar från Fällkniven så det gör inte så mycket, jag är inte arg eller besviken för det. Det är lätt att betala för dessa knivar eftersom dom håller sådan hög kvalité, helst nu när det är Elmax i dom nya modellerna.

Däremot känner jag att om Magnus på Jaktkit vill ge bort knivar till mina läsare, så borde det inte påverka något gentemot Fällkniven. Lite orättvist tänkt, men samtidigt är det inte vanligt att jag varken frågar eller får rabatter på knivar jag testar, från någon tillverkare. Man får väl hoppas att Fällkniven tar sitt förnuft till fånga. Kanske blir dom nästa på tur att ge bort en kniv på hemsidan? Det hade säkert många av mina läsare uppskattat. ❤️

Hur som helst, Mats. Jag ber om ursäkt för att du får vänta ett tag. Jag har beställt nya knivar nyss och har inte direkt råd att lägga ut dom 2200 kr som R2 Scout kostar just nu. Jag ska försöka få råd med denna inom kort ändå.

Vi får se om det kanske finns någon återförsäljare som tycker synd om mig. ?

Hoppas att det går bra ändå, ha en riktigt bra dag.


Kommentarer

7 svar till ”Läsarfråga: Fällkniven R2 Scout? (Uppdaterad)”

 1. Jag vill detta med. Väntar och håller tummarna. 😉

  1. Uppdaterar inlägget, kolla ovan på ett tag.

 2. Läste uppdateringen. Vad? Nu förstår jag inte vad som händer??? Context plz!

  1. Det är fråga om tidigare historia mellan Jaktkit och Fällkniven.
   Du får Googla det så förstår du nog. ?

 3. Va är det för skit nu då? Är dom roliga eller? (editerad av Urban)

  1. App app. Snacka inte skit på min hemsida. Jag vill inte ha någon otrevlig stämning här. Som jag skrev så är jag inte arg eller besviken. Det har med tidigare historik att göra och ingenting som rör mig. Trist att hamna i mitten, men samtidigt finns ingen anledning att vara otrevlig. Skärp dig eller bli bannad. ?

 4. Moderering på! Nu blir det sållning på kommentarerna känner jag. Trist stämning i detta inlägg helt enkelt.