Läsarfråga: Batteritid på iPhone 13 Pro

Lasse frågar: Vad får du för batteritid på din iPhone 13 Pro? Är den bättre än fjolårets eller är det bara att köra med min gamla 12 Pro ett tag till?

Svar: Hej Lasse.

Jag har inte hunnit testa någon batteritid ännu och kommer troligen i ärlighetens namn inte att göra det heller. Det du kommer att få höra från mig är närmare bestämt batteritiden jämfört med min tidigare iPhone 12 Pro Max vid normal användning på jobbet.

Så, jag kommer inte att testa batteriet, men det har Mrwhosetheboss på YouTube redan gjort, så du har tur på den fronten. Jag kan dock redan nu avslöja att batteritiden är bättre mot fjolårets modell, dock är skillnaden inte så enorm att du behöver springa benen av dig för att byta telefon i dagläget.

Om du är nöjd med batteritiden på din nuvarande telefon så finns det troligen ingen anledning alls att byta. Vänta tills det kommer fler in till Sverige och du får fritt välja storlek och färg. Kanske har du ”turen” att din 12 Pro går sönder strax, vem vet. ?

Jag lägger in filmen från Mrwhosetheboss här nedan. Följ hans kanal och allt sånt. Gilla gärna videon, det är han värd.

Jag hoppas detta var svaret på din fråga. Annars är det bara att höra av dig igen.

Ha en riktigt bra dag.