Läsarfråga: Bästa fällkniven?

Jonas frågar: Vilken är den bästa fällkniven du testat, oavsett pris eller storlek. Motivera gärna.

Svar: Hej Jonas.

Först och främst vill jag bara göra klart att jag nu antar du menar själva typen fällkniv och inte företaget med samma namn i Boden. Om du menade företaget så får du skicka din fråga igen. =)

Den bästa fällkniven jag någonsin testat tillhör Spyderco och heter Manix 2 XL. Det enda som gör att jag inte bär denna kniv varje dag är storleken, som är lite väl stor för EDC. Men om man tittar på vanliga Manix 2, inte XL, så saknar den känslan och det som gör just XL modellen till den bästa modellen av alla.

Jag har testat kniven, så det är bara att läsa testet för detaljer.

Hoppas detta var svar på din fråga. Annars är det bara att fråga igen.

Ha en bra dag så hörs vi snart igen.