Läsarfråga: Apparna som inte får finnas!

Jag får ständigt frågor angående vilka appar jag använder, hur man laddar ned film på Internet, hur man lyssnar på musik på telefonen och mängder av annat relaterat. För att svara på denna fråga en gång för alla så tänkte jag erbjuda ett inlägg som presenterar dom flesta appar som löser dessa problem. 

Så, känner du, som många andra, att du har en kraftfull Android mobil i handen men världen ändå inte känns som i filmen Johnny Mnemonic? Önskade du att din telefon kunde göra fantastiska saker och erbjuda dig näst intill obegränsade möjligheter för underhållning? Vill du ha mer funktioner? Gillar du film och/eller musik? Har du tråkigt? Funderar du på att byta till en iPhone? Trodde du att iOS och Android spelade i samma division? Var du trött i morse?

Om du svarade ”ja” eller ”kanske” på någon fråga här ovanför så finns det en stor chans att detta inlägg är det bästa du läst i år.

Notera dock att dessa appar inte är tillåtna av Google Play Store och därför måste du ladda ned och installera dom direkt från tillverkarna (eller länkarna nedanför). Du måste också godkänna installation av ”externa källor”/”Okända källor” i dina inställningar.

Alla appar installeras givetvis på egen risk och ingen annan än du kan hållas ansvarig för vad du gör med dom, eller vad dom gör med dig och din telefon.

Låt oss börja… (i slumpmässig ordning)

Showbox
http://www.apkmirror.com/apk/show-box…
Här har du en app som gör att du kan följa i princip alla serier och filmer i världen. Förutom detta kan du välja om du vill se eller ladda ned allt (via torrent).

MIUI Music
http://www.apkmirror.com/apk/xiaomi-i…
En musik-app från Kinesiska MIUI. Den är på Engelska och du kan ladda ned i princip all musik som finns med denna app. Sök, ladda ned och lyssna. Är fortfarande i Beta stadium så den är lite instabil. Men den gör vad den ska.

Videoder
https://www.videoder.net/
YouTube unlimited… Se, ladda ned och spara film och musik från YouTube och många andra strömmande tjänster i världen. Gratis, givetvis. =)

Mobdro
https://www.mobdro.com/
Se på live-TV på din Android telefon. Kanaler från hela världen. Gratis.

OGInstagram
http://oginstagram.en.uptodown.com/an…
Ge din Instagram lite steroider. Du kan ladda ned bilder, ljud och filmer från Instagram.

Popcorntime
https://popcorntime.sh/en
Se och ladda ned film var du än är, vad du än vill se på.

ADGuard
https://adguard.com/en/adguard-androi…
Plocka bort all reklam från din telefon, oavsett vilken app eller hemsida du besöker. Fantastisk app.

Fildo
http://fildo.en.uptodown.com/android
All musik du vill, när du vill. Lyssna eller ladda ned. Gratis, givetvis.

Lucky Patcher
http://lucky-patcher.en.uptodown.com/…
En app för lite mer avancerade användare. Modifiera appar och skapa egna från befintliga appar, men med dina speciella modifikationer. Kraftigt program, men har potential att döda din telefon om den används fel.

Aptoide
http://aptoide.en.uptodown.com/android
Aptoide är en ”Play-store” som du kan ladda ned appar och spel ifrån. Twisten är att dom flesta appar är helt gratis, även om dom kostar pengar i vanliga fall.

F-Droid
https://f-droid.org/
Med F-Droid kan du ”patcha” din telefon och på så sätt modifiera hur din telefon fungerar och hur den ser ut. Det låter komplicerat, men den passar för dom flesta användare och är rätt enkel att förstå sig på. Root behövs heller inte.

Are you not entertained? Sätt igång och installera lite appar så lovar jag att du blir det i alla fall. =)

Ha en trevlig dag.


Kommentarer

2 svar till ”Läsarfråga: Apparna som inte får finnas!”

  1. Hey, Thank you so much for adding Videoder to the list.
    Download youtube downloader and converter app Videoder from here : https://www.videoder.net

    1. Changing the link to refer to Videoder.net, so it’s pointing to you directly.