Laponia Knife blir Jokkmokkskniv

Dom som följer min blogg vet att Patrik Nilsson från Jokkmokk, också känd som Laponia Knife, är en av världens mest kreativa knivtillverkare. Han designar helt unika och fantastiska knivar i moderna material men med klassiskt utseende.

Laponia Knife har dock blivit Jokkmokkskniv den senaste veckan, vilket blir en omvändning som många kommer att missa. Därför tänkte jag skriva lite om det så att fler får chansen att se, och framförallt köpa en av Patriks unika knivar. I och med att Patrik är lite av en ”doldis” på knivmarknaden, vilket jag tror han föredrar. Det har alltid varit svårt att hitta någon central information från honom.

Efter påtryckningar från mig och säkert många fler så har han dock slutligen bestämt sig för att sätta upp en hemsida på www.jokkmokkskniv.com, Just nu är den under uppbyggnad, men inom kort så ska den nog vara igång i full effekt.

Ha en bra dag så hörs vi snart igen. Glöm inte att bokmärka Patriks nya sida. =)

Notera att detta inlägg är 3 år gammalt. Tänk på att 3 år är en lång tid och att saker och åsikter kan och troligen har ändrats sedan dess. Använd gärna sök funktionen för att hitta nyare inlägg med samma ämne.

Tags:

Comments are closed

juni 2023
M T O T F L S
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  
Produkter
Prenumerera på bloggen via e-post

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.