Länge sedan sist…

Det verkar som att det här vädret och min ständiga vilja att vara i naturen och hitta på saker påverkar min hemsida negativt. Jag har helt enkelt inte tid att göra allt jag vill, så min prioritering verkar vara naturen. =)

Men, jag kan passa på att uppdatera alla om vad som händer i övrigt, så att ni får någon nytta av att besöka hemsidan i alla fall. =)

Jag och min äldsta son, Axel, håller på att göra oss redo för ”Campingnatt 2019” som jag älskvärt kallar vårt lilla ”event”. Vi ska ge oss ut i skogen och Axel ska för första gången vara med och övernatta i tält. Detta kan verka lite ”för enkelt” för att vara mig, men det är väldigt viktigt att Axels första upplevelse i ”det vilda” är genomgående positiv.

Jag vill inte att han ska se tillbaka på skogslivet som en negativ upplevelse och kanske inte vilja uppleva detta igen. Det blir med andra ord en noga beräknad och väldigt uppstaplad upplevelse som bjuds på, jämfört med min normala ”kniven i handen och fånga din egen mat” stil.

I övrigt så jagar jag fortfarande den perfekta EDC kniven, då jag börjat se nackdelarna med att ha Maxamet i bladet på sin kniv. Den håller inte eggen så länge som jag trodde och slipningen av stålet är i det närmaste ett heltidsjobb. Jag börjar misstänka att något inte står rätt till med härdningen, men då jag inte har något konkret så är det bara att bita ihop.

Min senaste målsättning är att hitta ”The One Knife”, alltså en kniv jag kan göra alla moment med hela tiden. Jag kan till och med tänka mig en fällkniv för ändamålet. Vi får se hur det går.

I övrigt så har jag haft semester färdigt för denna sommar, lite trist att det är slut, men samtidigt är det skönt att komma tillbaka till ”ekorrhjulet” och få någon struktur på dagen, hur konstigt det än kan låta. =)

Ha en trevlig dag så hörs vi snart igen.