Långa väntetider

Jag har beställt en massa nya prylar och EDC saker den senaste tiden. Dock har december månad gjort sig påmind genom att allt tar flera veckor att levereras. Jag har inte bråttom, kan tilläggas. Dock hade det varit roligt att ha något nytt att skriva om.

Tills vidare får jag väl besvara lite läsarfrågor, vilka rullar in med ett något sånär jämnt flöde. Jag brukar ändå sprida ut svaren så att det finns något att skriva om varje dag.

Vad kan man då förvänta sig att jag ska skriva om? Jag har beställt lite nya ficklampor, modell EDC. Jag har som jag skrivit tidigare beställt ”EDC hängare” från Amazon, för att testa hållbarheten i dessa. Jag har även beställt olika tillbehör till AirTag, för att testa dessa i lite olika sammanhang.

När det gäller knivar så har jag inte bestämt mig ännu. Min målsättning var att testa Petrified Fish Beluga Mini, men denna kniv är konstant i allas kölistor och jag hinner helt enkelt inte beställa innan dom är slut och restnoterade överallt. När hysterin har lagt sig så ska jag nog slutligen få tag på en. =)

Jag har dessutom tänkt gå igenom min knivsamling och tänker troligen sälja bort lite fler på min Digitala Loppis inom kort. Jag är dock väldigt fäst vid dom knivar jag har kvar, så det är inte så lätt som man kan tro. =)

Nu ska jag inte sitta här och slösa din tid mer. Jag återkommer inom kort med bättre innehåll. =)

Ha en riktigt bra dag.