silver macbook beside apple magic mouse

Rensning av kniv-lådorna

Vid det här laget så har jag gått från att ha en samling knivar, till att bli någon form av kniv-hoarder. När jag skulle leta upp min Cold Steel SR1 Lite så insåg jag att nu var det dags att tunna ut lite i knivlådorna. Jag fick gräva länge innan jag hittade igen kniven, kan jag meddela. =)

Jag har redan fyllt upp min digitala loppis med knivar som aldrig eller sällan används, så att någon annan kanske får chansen att hitta en billig och bra kniv. Det kommer förstås lite mer inom kort, men redan nu kan du titta in och se vad som är till salu.

Det som är speciellt med dessa knivar är att dom har hängt med mig ett bra tag, håll därför koll på beskrivningen på varje kniv. Dom kan ha skador, vara nötta eller på annat sätt visa att dom hängt med ett tag, inte som mina vanliga knivar som oftast bara varit i min ägo i några veckor och oftast är blänkande nya och fina. Dessa är uppenbarligen begagnade om inget annat nämns. =)

Jag kommer även att lägga ut knivar som uppenbart har skönhetsproblem och annat som jag vanligtvis inte ens skulle fundera på att sälja, men eftersom jag inte har hjärta att göra något annat med dessa så får det bli på det sättet. Kanske finns det någon som söker en speciell kniv för ett projekt, eller vill renovera upp en kniv. Vad vet jag.

Samtidigt som jag skriver detta så inser jag att den utlovade uppdateringen av min digitala loppis har skjutits på hela sommaren, så precis nu, när jag strax ska börja jobba igen, så får jag ett ryck och gör detta…

Så ta en titt på min Digitala Loppis och se om du hittar något intressant, innan någon annan gör det. =)

Ha en bra dag så hörs vi snart igen.