Knv3 – En angenäm överraskning

När det gäller knivar och prylar i allmänhet så blir jag alltid glad när en överraskning dyker upp. Denna gång var det Magnus Collin på Jaktkit som stod för överraskningen, i form av en Knv3 som förenklat kan beskrivas som den berömda Knv2:ans lillebror.

Jag och Magnus talades vid för ett tag sedan där han undrade om jag var intresserad av att testa Jaktkits nya FYR tändstål, vilket jag givetvis var. Att ha en hållare som enkelt kan monteras på alla Jaktkit Knv knivarna är inte bara en bra idé, det är en sak som jag faktiskt har saknat. Främst då Knv-knivarna passar utmärkt att göra upp eld på via just eldstål.

När jag sedan fick ett meddelande från Postnord att ett brev var på väg, så trodde jag att det bara var eldstålet. Det blev en trevlig överraskning och dessutom ett gyllene läge att få prova även denna kniv ute i skogen. Mina upplevelser med ”storebror” Knv2 Mil har varit riktigt bra, vilket gör att jag garanterat hittar ett perfekt läge att använda även Knv3:an.

Ett stort tack till Magnus för detta tillfälle och jag återkommer givetvis inom kort med ett test på både eldstålet FYR och Knv3.

Ha en trevlig dag så hörs vi snart igen.