”Kan man byta ringsignal på Apple Watch?”

Jag fick nyligen in en läsarfråga som jag tror fler är lite intresserade av. Specifikt så gällde det hur man byter ringsignal på en Apple Watch Series 7, men jag tror att detta gäller alla Apple Watch som finns då dom fungerar i princip likadant. Jag kan inte svara för om Apple Watch Ultra har någon specifik inställning för detta, men Series 7 är samma som jag har, så den är jag säker på i alla fall.

Det korta svaret är att du kan ändra när och hur du får ljudsignaler och hur högt ljudet är, men du kan inte ändra hur de låter. Det enda du kan ändra på är alltså hur du ska bli presenterad notifikationer, inget annat.

Se denna artikel på Apple Support för mer information.

Det kan förstås kännas som en trist sak att man inte kan ändra hur sin Apple Watch låter, men det huvudsakliga syftet med klockan till att börja med är att den inte ska låta alls. Det mest idealiska är när den bara ”pickar” en på armen försiktigt för att informera att du fått en notifikation, helst när man sitter på ett viktigt möte eller liknande.

Hoppas att detta var svar på frågan, annars är det bara att fråga igen.

Ha en riktigt bra dag.

Notera att detta inlägg är 4 månader gammalt. Tänk på att 4 månader är en lång tid och att saker och åsikter kan och troligen har ändrats sedan dess. Använd gärna sök funktionen för att hitta senare inlägg med samma ämne.

Tags:

Comments are closed

februari 2023
M T O T F L S
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728  
Produkter
Prenumerera på bloggen via e-post

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.