Jämförelselistan uppdaterad, bland annat…

Det är inte allt för sällan som jag får önskemål att fixa till jämförelselistan på hemsidan. Jag förstår att den varit en nagel i ögat på många besökare, på grund av dess ”odynamiska” konstruktion. Det har inte gått att sortera eller söka efter knivar man är intresserad av, och så vidare.

Nu är den dock uppdaterad till 2023 års tappning. Den är med andra ord bearbetad för att vara enklare för mig att uppdatera, samtidigt som den är enklare för besökare att sortera och söka efter data i. Jag kan inte göra annat än känna mig lite stolt att jag ”brände” denna dag på att sitta och knappa siffror för att göra om listan från början igen. Det är något jag dragit mig för en längre tid. =)

På grund av denna uppdatering så har jag också suttit och rannsakat poängställningen hos olika knivar. Jag insåg att några fått lite felaktig poäng genom att helt enkelt ställa mig frågan ”Är verkligen denna kniv bättre än denna på att göra upp eld?” och så vidare. Jag brukar sällan göra förändringar till listan, men ibland är det nödvändigt för att bibehålla jämförelse-momentet korrekt.

Om jag testar en kniv som är bättre än den bästa kniven jag testat, då måste jag exempelvis sätta mig och justera poängen för alla knivar i hela listan. Knivar som förut hade 10 poäng på ett visst moment får då kanske 9 istället, vilket påverkar poängställningen över hela listan. Det är ingen liten pryl att hålla rätt på alla data och sortera därefter, just därför älskar jag det nya systemet som listan bygger på, som är ett plugin till WordPress. Den inbyggda funktionen för tabeller är skrämmande dålig på WordPress, vilket är den jag använt tidigare.

Nog om detta. Ta en titt på den nya Jämförelselistan och tyck till, eller passa på att testa dom nya funktionerna för att söka och sortera, så att du hittar den där kniven som passar dig bäst av alla. =)