Jaktkit Knv2 Tiger – på riktigt…

En av mina främsta avsikter med min nya laser var att kunna gravera mina knivar själv. Första målet blev min Jaktkit Knv2 Tiger, som trots namnet saknade en bild på en tiger. Detta var något jag kände mig manad att fixa. I vanliga fall så hade det blivit en tuff match att gravera en Knv2 kniv, men beläggningen på bladet hjälpte till så att det blev bra.

Om jag får tycka till själv så blev det riktigt bra. Tigern ser ut som att han vill hoppa ur bladet och göra processen kort med alla som hamnar i dess väg. Det är mycket pondus i den blicken.

För att ingen ska förvirra sig när kniven är i slidan så dekorerade jag även den med samma allvarsamma tiger. Nu ska det inte råda några tvivel att det rör sig om en högpresterande överlevnadskniv som gömmer sig där inne.

En sista detalj som jag la till var texten ”Urban Edition” på andra sidan av bladet. Detta är för att min Knv2 Tiger nu är lite annorlunda gentemot andras modeller.

Detta var som sagt första gången jag provade att gravera en kniv, så fler kommer nog inom kort. Att det blev just denna kniv beror på att den är värd lite extra kärlek. Den har varit med om mycket och har aldrig svikit. Likt en riktig tiger så är den betydligt tuffare än storleken skvallrar om.

Mina Knv knivar från Jaktkit är väldigt trevliga och prisvärda, men dom är inte unika eller svåra att få tag på. Om du också skulle vilja ha en Knv kniv, kanske till och med en Tiger för att uppleva kraften från det randiga bladet, så finns dom till salu hos Jaktkit.

Ha en riktigt bra dag så hörs vi snart igen.