Jaktkit – Grym utlottning!

Som många av er vet så blev det lite knas med utlottningen av dom i det närmaste legendariskt praktiska knivarna från Jaktkit. Allt mynnade ut i att Jaktkit haft otroligt mycket att göra den senaste tiden och helt enkelt missade mitt brev. Men det är ju absolut inga problem från någon sida. Jag löste utlottningen ändå och ingen verkar ha blivit upprörd över knivarna jag fixade istället.

Nu är det dags för ännu en utlottning, en riktigt intressant sådan. Magnus Collin, ägaren av Jaktkit, hörde av sig till mig och meddelade att nu är det dags att lotta ut lite knivar. I samarbete med Jaktkit så drar nämligen ännu fler utlottningar igång inom kort. Först ut är en Jaktkit Knv 2 i smitt VG10 Cobalt stål. Detta är den senaste generationen med en ännu bättre härdning och hållbarhet än tidigare.

Jag har tidigare skrivit om Jaktkit Kniv 2, så titta på det testet om du vill veta mer. Notera dock att stålen skiljer sig lite mellan knivarna, jag har inte testat VG10 versionen ännu. ?

Trots att Magnus skickat flera knivar så kommer jag inte att lotta ut alla på en gång, vi tar det steg för steg så att alla får chansen att vara med.

Som vanligt så kommer jag att lägga upp ett formulär där man får visa sitt intresse, sedan kommer en vinnare att väljas via en slumpgenerator. Det vill säga, om det är 100 st som visat intresse så kommer en slumpgenerator välja ut en siffra mellan 1-100. Jag stegar ned i listan till den plats som matchar siffran och vi har en vinnare. Så enkelt är det.

Det kostar absolut ingenting att vara med på utlottningen, men jag vill gärna att ni tar en titt på Jaktkits hemsida och tittar på vad dom har för övriga produkter. Det kommer knappast som en överraskning att jag verkligen förespråkar dom enormt modulära och praktiska knivarna från Jaktkit, eftersom dom dessutom tål att användas. Det är dock inte bara jag som säger så. Jaktkit knivarna har dessutom testats av otroligt många kända kniv-testare runt om i världen.

DBK (Dutch Bushcraft Knifes), Cedric and Ada, Woodswalker, Everyday Tactical Vids, Thor Is Testing, SpartanJohns och många, många andra. Alla är ense om att det rör sig om en riktigt bra kniv. Vissa har tagit steget längre och The Daily Shooter visar vad Jaktkit knivarna tål, men detta är förstås ingenting jag rekommenderar att någon testar själv.

Många av er som läser min blogg mindre regelbundet vet troligen inte vilka Jaktkit är eller vilka produkter dom erbjuder. Detta är otroligt tråkigt då det är ett suveränt Svenskt företag som hamnat lite i ”skymundan” bakom större märken som Morakniv och Fällkniven. Faktum är att knivar och övriga produkter som tillverkas och distribueras av Jaktkit är beprövade och otroligt kompetenta för dom som verkligen behöver ordentliga verktyg.

Det kommer även att ingå ett litet moment som är motkravet i denna utlottning. Jag vill nämligen att den som vinner kniven, vem det än är, ska höra av sig till mig med en liten ”recension” av kniven efter att denne haft chansen att testa kniven ordentligt. Det behöver inte var något djupdykande, som jag brukar skriva. Mer en ”vad jag tyckte” om Jaktkit Knv2 kniven. Detta är givetvis inget krav från Jaktkits sida, utan något jag är intresserad av personligen. ?

Då Magnus Collin själv är jägare och utvecklat produkter för att fungera ”på riktigt”, så är många av aspekterna andra missar redan fixat på Jaktkit knivarna. Slidan är modulär och anpassningsbar som få andra. Allt är designat för att fungera tyst och smidigt, för att inte skrämma bort vilt. Listan kan göras lång.

Men, nu undrar säkert många var detta anmälningsformulär är? Det kommer att dyka upp när allt är färdigt och jag har knivarna här. Utlottningen kommer att pågå i ungefär 2 veckor per kniv denna gång. Dels för att många hörde av sig och sa att jag var för snabb förra gången och att dom missade chansen. Dels för att jag gärna vill att Magnus ska få ”valuta” för sin investering i detta lotteri i form av att fler uppmärksammar Jaktkit och deras produkter.

Helt logiskt om du frågar mig. Detta är inte något ”motkrav” från Jaktkit, utan något jag bestämt att göra för att jag känner för det. Två veckor är det minsta man ge varje lotteri enligt min ringa mening.

Jag återkommer med info så fort jag har vinsterna här.

Ha en riktigt bra dag.