ITPiratens Linux promo

I dagsläget så känner jag mig mer och mer som en korsriddare. Jag har lyckats ”omvända” personer från Windows till att börja använda Linux många gånger. Oftast genom att visa vad Linux egentligen är för något. Där jag mötts av negativa kommentarer så har jag oftast lyckats vända dessa väldigt fort att rent av gilla Linux.

Om vi ska vara helt ärliga så använder minst 90% av alla datoranvändare sina maskiner till att surfa på nätet, kolla mail/facebook/twitter, ladda ned saker och skriva dokument/blogga. Detta är saker som Linux gör direkt ur ”lådan”. Du behöver inte installera några extra saker eller gorma med olika programvaror och konfigurationer för att få det att fungera.

Genom att välja Ubuntu istället för Windows Vista så kan man göra allt snabbare, enklare och framför allt säkrare.

Linux fungerar lika bra på en dator som är 10 år gammal som på en helt ny, vilket gör Linux till ett givet alternativ för den som vill få nytt liv i sin gamla Vista burk, eller använda Linux som ett komplement till sin Windows 7 installation.

Gör dig själv en tjänst och prova Linux, du kommer inte att ångra dig. Om du mot förmodan skulle ångra dig så är det väldigt enkelt att gå tillbaka till ditt gamla operativsystem.

Ha en trevlig kväll.